TámPONT mikro közösségi tér és könyvtár

A TámPONT Magyarország első interszekcionális szemléletű transz mikro közösségi tere és könyvtára természetesen nem csak transz emberek számára. Bővebben erről itt olvashatsz.

Programok

Transz wikipédia műhely
Dátum: Csütörtök, 20 December 2018 Idő: 7:00 - 9:00
Az esemény nyilvános, regisztráció nem szükséges. | The event is public no registration required.

Csatlakozz hozzánk, ha szerinted is több transz, nem-bináris, queer és interszex tartalom kellene elérhető legyen a sok ezer önkéntes által írt online világenciklopédián!

A Wikipédia szerkesztőinek csak 6-15%-a nő. Amellett, hogy a szerkesztők túlnyomórészt férfiak, fiatalok (felük 22 év alatti) is és a globalis északi országokból származnak.

Fontos, hogy a rólunk szóló tartalmak is megjelenjenek és miért írnák mások ha mi is megtehetjük? Tervünk meglévő oldalakat átszerkeszteni, angol nyelvűeket magyarra fordítani, illetve új bejegyzéseket létrehozni.

Kezdő vagy? Nem gond majd belejössz, együtt jól szórakozunk majd! Hozd a laptopod, hosszabbítód (nekünk is van pár amit használhatsz) és ötleteket, hogy melyik szócikket szerkesztenéd, de van listánk is amiből választhatsz.

Ha nem tudsz eljönni, de szívesen szerkesztenél Te is velünk írj a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és kitaláljuk, hogyan tudsz bekapcsolódni!

 
Az esemény, mint a TámPONT összes programja ingyenes, de adományokat elfogadunk amelyet a közösségi tér fenntartására és további rendezvények szervezésére fordítunk. Köszönjük!