Transvanilla Transznemű Egyesület

Fesztivál

2. TranszFeszt Budapest 2019. március 29-31

A fesztivál programja PDF formátumban is elérhető ezen a linken: TranszFeszt 2019 program

transzfeszt 2019

Magyarország, és valószínűleg az egész régió első transz tematikájú fesztiválja 2014-ben került megrendezésre. Majdnem öt évet kellett várnunk rá, hogy újra megszervezhessük.

Reményeink szerint hagyományteremtő módon a Transznemű láthatóság nemzetközi napja köré időzítettük az eseményt, idén március 31-én zárul a fesztivál.

Egyik fő célunk, hogy felhívjuk a figyelmet azokra a kérdésekre melyek transz, nem-bináris illetve dzsender-nonkonform emberekként foglalkoztatnak minket ma Magyarországon. Különösen fontos számunkra, hogy teret biztosítsunk transz vezetők és művészek számára.

Az országban, és a közösségünkben tapasztalható rossz anyagi körülményeket figyelembe véve szeretnénk a fesztivált a lehető leginkluzívabbá tenni azzal is, hogy minden esemény ingyenes lesz.

A fesztivál a facebookon

2. Transzfeszt

Transzfigurációk - Nemi határsértések a Bibliában Transzgeek - A nemi identitás és a geek kultúra metszéspontja A SZIVÁRVÁNYOK VALÓSÁGOSAK

ENGLISH - #LGRforHungary - Call to action page

Transvanilla hírlevél

Nem jogi elismerése

COVID-19

covid 19 transvanilla

Jelentsd a transzfóbiát!

Nemi identitás, nemi önkifejezés miatti erőszak, diszkrimináció? Jelentsd!

Transz tiszteletet most

Facebook

Transvanilla - Adó 1% - Adószám: 18288786-1-43

Partnereink, támogatóink

Tagjai vagyunk: TGEU, ILGA, ILGA-EUROPE

expodom

Látható transzok

látható transzok blog

Írj nekünk

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.