Tavaszi fáradtság ellen ⛅️

Tavaszi fáradtság ellen ⛅️

Transvanilla

Hírlevél 2023.

április

‍ ‍ ‍ ‍

Első napsugarak mellé ⛅️

Szokásos módon pénteki napon, április 14-én, 17:00-20:00 óra között zajlik. Ebben a hónapban online látjuk egymást.

 

 
 

A csoport célja, hogy szakértő segítségével megválaszoljuk a tagok aktuális kérdéseit, feldolgozzuk problémáit, megoldási javaslatokkal éljünk velük kapcsolatban, valamint támogassuk a tagokat nehéz élethelyzeteikkel való megküzdésben.

 

A csoport nyílt, ezzel szeretnénk lehetőséget adni rá, hogy a tagok folyamatosan cserélődhessenek, bővüljön a létszám, így minden alkalommal új embereket ismerhessünk meg és friss és nézőpontokkal találkozzunk. Éppen ezért, minden második alkalom online kerül megrendezésre, hogy azok is be tudjanak kapcsolódni, akik nincsenek Budapesten a találkozó időpontjában.

További információk és regisztráció ide kattintva érhető el!



Április 12-én Neisz Laura érkezik hozzánk, aki mesél majd nekünk, utána pedig történetek erejéről és jelentéséről fogunk beszélni.

"A népmesék archaikus szimbólumkincseinek segítségével megmozgatjuk lelkedben a témához kapcsolódó gondolataidat, érzéseidet, élményeidet.
A népmesék olyan világba röpítenek, ahol nem rend van, de mindig rend lesz.
Önismereti utamat én is magam miatt kezdtem járni, de hamar rájöttem, hogy mekkora öröm, amikor másoknak tudok abban segíteni, hogy megtalálják és csiszolják a bennük rejlő kincset. A gyerekeknek azért mesélünk, hogy aludjanak, a felnőtteknek azért, hogy felébredjenek.”

A részvétel ezúttal is ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Jelentkezni a sandrea@transvanilla.hu email címen tudtok, 04.11., kedd estig tudtok!
A pontos helyszínt a regisztráció után küldjük el!



Te rendelkeztél már az adó 1%-odról?
Idén május 22-ig van mindenkinek lehetősége, hogy rendelkezzen arról, milyen szervezetnek vagy egyesületnek ajánlja fel a személyi jövedelemadójának 1 százalékát.
Miért fontos ez?
Az állami támogatások és egyéb források hiánya miatt az olyan civil non-profit és civil szervezetek, amilyen a miénk is, nagyban támaszkodik munkájában az adó 1%-ból érkező és egyéb adományokra.
Mire költjük?
Jogi képviselet, mentális egészség támogatása, ismeretterjesztés és érdekképviselet a legfontosabb tevékenységeink.
Hol és hogyan tudsz nyilatkozni?
Minden fotnos inót összegyűjtöttünk ebben a cikkben: https://transvanilla.hu/segitsd-a-munkank-adod-1-szazalekaval2023
 
Nagyon köszönjük!