Vonulj a Transvanillával! 🏳️‍⚧️ 🌈

Vonulj a Transvanillával! 🏳️‍⚧️ 🌈

Transvanilla

Hírlevél 2023.

július

‍ ‍ ‍ ‍

Együtt erősebben! 🏳️‍⚧️


Július 15-én rendezik a 28. Budapest Pride felvonulást, idén pedig a Transvanilla Transznemű Egyesület is részt vesz a felvonuláson, valamint kint leszünk a Civilfaluban is.
 
14:00-tól gyülekezünk majd a Városligetben, a Vajdahunyad váránál, majd a menettel együtt indulunk 15:00-kor. A menet során több helyen is lesz lehetőség ki- és becsatlakozni, de ha biztosan nem szeretnél elveszni, mindenképpen indulj velünk! Keresd a Transvanilla molinóját a Vajdahunyad váránál!
 
Fontos információk:
Időpont: július 15. szombat 14.00-20.00
Útvonal: Vajdahunyad vára előtti füves terület, Andrássy út,  Oktogon, Teréz körút, Király utca, Városligeti fasor, Dózsa György út, Vajdahunyad vára előtti füves terület
Gyülekező: 14.00-tól
Indulás: 15.00
Érkezés: kb. 17.00



Ne maradj le a nyári szünet előtti utolsó önsegítő csoportról!
A Transvanilla önsegítő csoportját havonta egyszer rendezzük meg. Az augusztusi pihenő előtt személyesen találkozunk.
 
Szokásos módon pénteki napon, július 14-én, de kivételesen 17:30-20:30 óra között zajlik.
 
A csoport nyílt, ezzel szeretnénk lehetőséget adni rá, hogy a tagok folyamatosan cserélődhessenek, bővüljön a létszám, így minden alkalommal új embereket ismerhessünk meg és friss és nézőpontokkal találkozzunk.

 

A jelentkezés ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyet az onsegito@transvanilla.hu címen tehetsz meg! (Hozzátartozód esetén, róla is írj pár sort vagy jelentkezzen ő is!)

Ez a leszbikus, meleg, biszexuális, transz, interszex, valamint nembináris és más dzsender-nonkonform személyek körében végzett európai felmérés harmadik fordulója.

Az EU LMBTIQ felmérést az Agilis SA közvélemény-kutató cég készíti a Metron Analysis SA közvélemény-kutató céggel és a Homo Evolution szervezettel együttműködve az Európai Unió Alapjogi Ügynöksége (FRA) megbízásából. Az FRA segít biztosítani az EU-ban élő emberek alapvető jogainak védelmét. Ehhez bizonyítékokat gyűjt az alapvető jogok helyzetéről szerte az Európai Unióban, és tényeken alapuló tanácsokat ad a helyzet javításához.

A kérdőív teljes mértékben névtelen, így sem a felmérés adatainak a feldolgozása során, sem pedig a későbbiekben – amikor az eredményeket nyilvánosságra hozzák – nem lesznek összekapcsolathatóak a válaszok a kitöltővel. Erről bővebben az adatvédelmi nyilatkozatban olvashatsz.

A kérdések megválaszolása körülbelül 20 percet vesz majd igénybe.