Transvanilla Transznemű Egyesület

Lakatos Márk transzvesztitaként is dolgozott Madridban

Pin It

Lakatos Márk Reykjavik polgármesteréről, az ötgyermekes Jon Gnarr-ról posztolt fotót Facebook-oldalára, amelyben a politikus sminkelve van, és női ruhát visel.

"Vagánynak tartom, hogy egy nagy hatalmú politikus így kívánja felhívni a figyelmet a másság elfogadására. Gnarr heteroszexuális férfi, aki kiállt a népe elé, és azt mondta: fogadjunk el mindenkit úgy, ahogy van! Az emberek pedig jót derültek, és megtapsolták. Nincs nagyobb ajándék az élettől, mint a szabad gondolkodás" - írta a fotó mellé Márk.

A stylist Madridban töltött tanulóéveiről elárulta, mivel egészítette ki az ösztöndíját.

"Egyszer csak ott találtam magam a pezsgő madridi éjszakában, ott, ahol Pedro Almodóvar is járta az utcákat, és mulatott. Ez az időszak életem egyik legszínesebb része volt, itt próbáltam ki először, hogy milyen női ruhába bújva ellenkező neművé átlényegülni. Fantasztikus kaland volt! Híres énekesnőknek maszkírozva és öltözve táncoltam, énekeltem és óriási sikerem volt. Nem titok, hogy ezért gázsit is kaptam, ami jól jött az ösztöndíjam mellé. Volt egy-két alkalom, amikor Magyarországon is színpadra léptem, de ez régen volt. Ha egyszer úgy hozná az élet, egy gálaműsorban persze bármikor ismét színpadra állnék" - mondta el a Borsnak Lakatos Márk.

Transz kisokos

Transz Kisokos címlap

 

Adó 1 százalék felajánlás

Facebook

Partnereink, támogatóink

Tagjai vagyunk: TGEU, ILGA, ILGA-EUROPE

expodom

Látható transzok

látható transzok blog

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket használ. Adatvédelem és Felhasználási feltételek