Transvanilla Transznemű Egyesület

Önkénteseket keres a Transvanilla Transznemű Egyesület

Pin It

önkénteseket keresünk2018. október 12-én a Transvanilla Transznemű Egyesület üzemeltetésében megnyitotta kapuit a TámPONT, Magyarország első interszekcionális szemléletű transz mikro közösségi tere és könyvtára, nem csak transz emberek számára.

A TámPONT könyvtárként (főként transz, nemi identitás, nemi önkifejezés, queer, LMBT+, emberi jogi, pszichológiai, szociológiai fókuszú, vagy a témát érintő könyvekkel, újságokkal, publikációkkal, szakdolgozatokkal, kutatási anyagokkal, filmekkel) és közösségi térként is funkcionál. A tér biztosítja a helyet tanácsadáshoz (Transvanilla által üzemeltetett szolgáltatás transz embereknek és hozzátartózóiknak), tematikus találkozókhoz (a közösség különböző rétegeinek), segítő csoportok összejöveteleihez, képzésekhez, valamint közösségi programokat ajánl. A TámPONT nyitott olyan más csoportok befogadására is, akik számára máshol nincs elérhető biztonságos tér.

A bővülő programkínálattal és az ahhoz társuló szélesedő közönség kiszolgálásával járó feladatok miatt a TámPONT segítőket keres.
Az alábbi területekre várjuk a jelentkezőket:
- Rendezvény- és programszervezés
- Közösségi média felületeinek kezelése
- Grafikai munkák
- A közösségi tér takarítása
- Ügyelet

Ha úgy érzed, hogy szívesen csatlakoznál a lelkes önkéntes csapatunkhoz, kérlek, írj egy üzenetet az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre!
Köszönjük, ha terjeszted a felhívásunkat!
https://transvanilla.hu/tampont

Transz kisokos

Transz Kisokos címlap

 

Adó 1 százalék felajánlás

Facebook

Partnereink, támogatóink

Tagjai vagyunk: TGEU, ILGA, ILGA-EUROPE

expodom

Látható transzok

látható transzok blog

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket használ. Adatvédelem és Felhasználási feltételek