Transvanilla Transznemű Egyesület

Transvanilla Transznemű Egyesület: Adó 1% - Támogasd a munkánkat!

 

Segíts adód 1 százalékával, hogy jogi, orvosi és társadalmi változásokat tudjunk elérni és ezzel javítsunk a transz, a dzsender non-konform és az interszex emberek mindennapi életminőségén. 

Az SZJA 1% felajánlásához az alábbi adatokra lesz szükséged:

Név: Transvanilla Transznemű Egyesület
Adószám: 18288786-1-43
Rendelkező nyilatkozat az adó 1+1 százalékáról (Letöltés innen)

Fontos tudnivaló, hogy idén már az 1+1 %-os felajánlásáról nem csak a bevallással együtt hanem attól elkülönülten is lehet rendelkezni. A lényeg, hogy ez legkésőbb május 22-ig megtörténjen. 

Hogyan ajánlhatod fel?

  • Ha egyéni vállalkozó vagy: Ha a már leadott adóbevallásodban nem nyilatkoztál az 1%-ról, május 22-ig még lehetőséged van eljuttatni a nyilatkozatodat a NAV-nak a 17EGYSZA nyomtatványon ügyfélkapun keresztül elektronikusan vagy postai úton.

  • Ha a NAV készíti el az adóbevallásodat: Az erre a célra kialakított 17EGYSZA nyomtatványt kitöltve, 2018. május 22-ig eljuttathatod ügyfélkapun keresztül elektronikusan vagy postai úton a NAV-nak. Az adóbevallás-tervezet online javítása közben is lehetőséged van az 1%-ról rendelkezni.

  • 2018-tól megszűnt a munkáltatói adómegállapítás, azonban a korábbi évek gyakorlatával egyezően a munkáltatód továbbra is összegyűjtheti az 1+1 %-os nyilatkozatod. A munkáltató a nyilatkozatok összegyűjtésére korábbi határidőt is megadhat, mint május 10-e. Ugyanakkor, ha lemaradtál erről a határidőről, akkor május 22-ig külön borítékban is elküldheted nyilatkozatod az Adóhatóság részére.

  • Ha magánszemélyként küldöd be adóbevallásodat: Elektronikusan rendelkezhetsz az 1753 számú adóbevallás részét képező önálló EGYSZA lapon, vagy az erre a célra kialakított 17EGYSZA jelű önálló nyomtatványon akár elektronikusan, akár postai úton, önállóan megküldheted a NAV-nak 2018. május 22-ig.

Ha kérdésed van írj nekünk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és válaszolunk! 

Minden felajánlást köszönünk!

Egyéb módok ahogyan támogathatsz minket.

TámPONT logo

Transvanilla hírlevél

Nem jogi elismerése

2. TranszFeszt 2019. március 29-31.

 

Adó 1 százalék felajánlás

Facebook

Adó 1% - Transvanilla - Novák Angéla

Tagjai vagyunk

Tagjai vagyunk: TGEU, ILGA, ILGA-EUROPE

Látható transzok

látható transzok blog

Írj nekünk

Levelezési cím: 1656 Budapest Pf. 92

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


TÁMórák: hétfő - szerda - péntek 16-18
Személyesen: Budapest VII. Hernád utca 38.
Telefonon: +36 1 236 0203