Transvanilla Transznemű Egyesület

Börtönbe megy a transznemű ál plasztikai sebész

Pin It

Egy év börtönre ítélték azt a magát plasztikai sebésznek kiadó nőt, aki egyebek között cementtel és ragasztóanyaggal kezelte pácienseit az Egyesült Államokban.

Az Oneal Ron Morris nevű transzszexuális nőt törvénytelen tevékenykedéssel vádolták Floridában, az úgynevezett jogi egyezség során pedig bűnösnek vallotta magát. Az egyik páciense halála miatti másik pere jelenleg is tart.

A 32 éves nő egyik páciensének cementet és egyéb anyagokat fecskendezett a tomporába - az eltorzult testű nő képe bejárta az országot. A nyomozás során egyelőre nem derült ki pontosan, milyen anyagokat vetett be még az álorvos.

A hatóságok akkor figyeltek fel Morrisra, amikor 2010 májusában egy páciensét tüdőgyulladással, feldagadt üleppel és számos más problémával kórházba vitték. Az orvosok szerint a nőt cementtel, gumitömítővel, kőolajjal és ragasztóanyaggal kezelték. Elmondása szerint 700 dollárt (mintegy 150 ezer forintot) fizetett a kezelésért.

A rendőrség sokáig nem találta az álorvost, bejelentett címe ugyanis egy raktárhoz vezetett. Egy sor pácienst kezelt, többnyire hozzá hasonló transzszexuálisokat. Nem volt saját praxisa, így házhoz ment, vagy hotelszobában végezte el a kezeléseket. Morris nyilvánosságra hozott fotóján egyértelműen látszik, hogy a nő magán is alkalmazta módszereit.

Amikor a rendőrség közzétette a pórul járt nő fotóit, emberek százai jelentkeztek.

Transz kisokos

Transz Kisokos címlap

 

Adó 1 százalék felajánlás

Facebook

Partnereink, támogatóink

Tagjai vagyunk: TGEU, ILGA, ILGA-EUROPE

expodom

Látható transzok

látható transzok blog

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket használ. Adatvédelem és Felhasználási feltételek